Castellano

La 5K i 10K de Sant Vicent tanca la inscripció amb 1.630 participants

La 5K i 10K de Sant Vicent tanca la inscripció amb 1.630 participants
  • Menys de 24 hores perquè la 5K i 10K de Sant Vicent del tret d'eixida

  • Demà, diumenge 23 de febrer 1.630 corredors participaran en aquesta ja tradicional prova esportiva

  • La Policia Local, l'agrupació local de la Protecció Civil i més d'una trentena de voluntaris vetlaran per la seguretat i el correcte desenvolupament de la prova

Compte arrere per a la 5K i 10K de Sant Vicent ja és ací. Centenars d'esportistes es calçaran les sabatilles demà per a córrer una any més aquesta prova, que discorrerà pels carrers més emblemàtics del municipi. Una explosió de confeti acompanyada de la música en directe de The Classics marcarà el començament de la carrera a les 10.00 hores.

L'itinerari tindrà caràcter circular amb eixida i meta en carrer Xàbia. Les persones que participen en la modalitat 5K realitzaran una volta a l'itinerari, mentre que per a finalitzar la 10K caldrà donar dues voltes al recorregut. Per a ‘donar la benvinguda a casa’ no faltarà a la cita el mític Big Mike Speaker.

Recollida de dorsals

Els dorsals podran recollir-se fins a les 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 en Cicles Boyer (Av. Pintor Xavier Soler, 10, Alacant) i a partir de les 08.30 hores en la pista semicubierta de la Ciutat Esportiva Municipal.

Dispositiu de seguretat

La carrera comptarà amb la vigilància de trenta agents de la Policia Local i dotze voluntaris de Protecció Civil, tots ells estaran distribuïts en diferents punts del recorregut.

Complementàriament, més d'una trentena de voluntaris del cicle superior de l'IES Haygón TAFAD i el club d'atletisme Sant Vicent prestaran la seua ajuda a l'organització de la prova.

Talls de Trànsit 

Des de les 15.00 hores de hui, dissabte 22 de febrer estarà tallat al trànsit i prohibit estacionar en carrer Xàbia i passeig dels Carreters amb motiu del muntatge de la prova. Demà, diumenge 23, a partir de les 06.00 hores estarà prohibit estacionar en la zona d'eixida i arribada i carrers adyancentes.

Transport públic

També amb motiu de la carrera el recorregut de la línia 24 es modificarà des de les 09.00 hores i fins a la finalització de l'esdeveniment. Les parades suprimides seran les següents:

Sentit Alacant: carrer Ample de Castelar CIPFP Canastell , 155, 103, 53, 9, carrer Alacant 48 i carrer Ciutat Jardí,2. La fi de la línia se situarà en carrer Villafranqueza 58.

Sentit Sant Vicent: carrer Ciutat Jardí 3, carrer Alacant, 25; avinguda Ampla de Castelar 20, 68, 122, 178, CIPFP Canastell  i 208.

Pujar