Castellano

Sant Vicent celebrarà el primer ple telemàtic de la seua història el dia 8 d'abril

Sant Vicent celebrarà el primer ple telemàtic de la seua història el dia 8 d'abril

    L'Ajuntament de Sant Vicent avança en matèria de modernització. El consistori va ajornar e ple del passat mes de març amb motiu de l'actual derivada de la crisi sanitària. Per a evitar que la gestió es paralitze, la Corporació Municipal va acordar dur a terme el ple per primera vegada per via telemàtica, el qual tindrà lloc dimecres que ve 8 d'abril a les 18.00 hores.
    El ple se celebrarà per mitjà de l'aplicació informàtica ‘zoom’, els diferents membres de la Corporació Municipal, la Secretària i la Interventora es connectaran online. Per a poder dur-ho a terme, des del departament d'Informàtica s'ha treballat a ple rendiment per a assegurar que la connexió i les aplicacions són segures per a realitzar-ho. També s'han repartit als regidors i regidores tauletes. Serà un ple extraordinari en el qual es tractaran els assumptes de l'ordre del dia.

    L'alcalde, Jesús Villar, ha explicat que “a causa de les circumstàncies tan complicades que estem vivint, la celebració del ple extraordinari està portant més treball, sobretot per la coordinació de les persones implicades. L'àrea d'informàtica està treballant a contrarellotge perquè estiga tot llest dimecres que ve. En la sessió s'abordaran assumptes que no poden esperar i és una manera de continuar, encara que de manera limitada, la vida municipal”. 

    En aquest sentit, Villar mostra el seu agraïment com a Alcalde tant a tots els regidors com a les persones, serveis i departaments municipals que faran possible la celebració d'aquest ple.

    Pujar