Castellano

La revolució del videojoc està a Sant Vicent

La revolució del videojoc està a Sant Vicent
  • Amb tan sols dos anys de vida, Total Esports és una empresa pionera en producció audiovisual per a plataformes digitals i terrestres, a més d'estar especialitzada en producció de tornejos d'esports nacionals i internacionals

Amagada entre les naus industrials del polígon 'Torregroses' es troba l'empresa que està revolucionant el món dels videojocs. De la mà de Juan José i José Carlos naix Total Esports, una productora que treballa el desenvolupament de productes esports, gestió de competicions, desenvolupament de programari esports i retransmissió de qualitat televisiva.

L'alcalde, Jesús Villar, la primer tinent d'alcalde, Asun París i la regidor de Joventut, Lucía Rubio, han estat coneixent les instal·lacions i tot el treball intern que comporta el joc des que comença la partida.

Els dos socis reuneixen més de 20 anys d'experiència conjunta en la indústria del sector que està canviant el món de el joc electrònic. Són 10 les persones que treballen diàriament en l'automatització dels gràfics de televisió per a centralitzar tota la informació de la competició. Recol·lecten les estadístiques de dades en temps real, igual que també actualitzen, al minut, l'estat de la partida en escenaris. A més s'encarreguen, de crear tornejos internacionals, lligues online amb finals presencials o entrevistes en temps real amb experts en la matèria.

Els treballadors i treballadores es consideren afortunats i afortunades de poder treballar en la seua gran passió. La majoria són amants dels videojocs i han crescut gaudint d'ells.

Jesús Villar, alcalde de la localitat, ha felicitat els creadors del projecte per haver apostat en un sector que creix de manera exponencial i a passos de gegant. "Fa 10 anys, els videojocs es veien com una pèrdua de temps davant de la pantalla. Ara s'està demostrant dóna molts llocs de treball i mou grans quantitats de diners a nivell mundial. Les grans marques estan treballant amb grans productores com a Total Esports i els amants omplin estadis". Villar els ha desitjat molta sort en aquesta nova marxa

La regidor de Joventut, Lucía Rubio, va reiterar les felicitacions de l'alcalde i va assenyalar que "els videojocs, des de la seua creació fins a la seua posada en marxa i posterior joc, ofereixen un gran ventall de possibilitats laborals a la joventut. Cada vegada són més les persones que aposten per dedicar-se a ells com a forma de vida. Un exemple és Total Esports, als qui els desitgem molts èxits".

Pujar