Castellano

El Major programa catorze jornades de senderisme urbà cardiosaludable

El Major programa catorze jornades de senderisme urbà cardiosaludable
  • Fomentar i millorar la qualitat de vida del col·lectiu del major a través de l'exercici físic

  • Del 3 de març al 16 de juny la regidoria del Major durà a terme catorze eixides de senderisme urbà cardiosaludable

  • Totes elles estaran guiades per un monitor i tindran una duració de noranta minuts

Mantindre hàbits de vida saludables és un factor essencial per a la prevenció de malalties. Entre tots aquests hàbit, l'activitat física és fonamental. Per això, l'Ajuntament, des de la regidoria del Major arrancarà dimarts que ve 3 de març un nou projecte de senderisme urbà.

Aquesta activitat es desenvoluparà per les vies verdes del municipi i els parcs El Torrent i Adolfo Suárez. Les jornades es duran a terme els dimarts 3,10, 17, 24 i 31 de març; el 7 i 28 d'abril; el 5, 12, 19 i 26 de maig; i els 2, 9 i 16 de juny, en horari de 08.00 a 09.30 hores. L'activitat està dirigida a persones majors de 60 anys de Sant Vicent.

Les sessions tindran una duració de 90 minuts i estaran dividides en quatre parts. En els deu primers minuts el monitor explicarà la sessió i hi haurà una posada en marxa; en els cinquanta minuts següents es durà a terme l'activitat de senderisme i ruta guiada; els vint minuts següents estaran dedicats a la mobilitat i enfortiment; finalment la sessió finalitzarà amb deu minuts d'estiraments i relaxació.

El regidor del Major, ha assenyalat que “comencem aquest programa de senderisme amb l'objectiu de realitzar activitats que servisquen per a conéixer el nostre entorn i alhora repercutisquen d'una forma positiva en la salut dels nostres majors”. 

Les i els interessats podran trobar tota la informació sobre com inscriure's en la regidoria del Major (carrer Rafael Altamira 16-18) en horari de 09.00 a 14.00 hores.

Pujar