22 de gener de 2021 22/1/21

L'Ajuntament sol·licita 800.000 euros a l'IVACE per a noves millores en els polígons industrials

L'Ajuntament sol·licita 800.000 euros a l'IVACE per a noves millores en els polígons industrials - (foto 1)
  • L'Ajuntament de Sant Vicent ha tramitat la petició a l'IVACE d'una subvenció de 800.000 euros per a continuar millorant i modernitzant les infraestructures i els serveis en els quatre polígons industrials de Sant Vicent

El regidor d'Indústria, Alberto Bevià (Esquerra Unida) ha posat de manifest l'aposta municipal per un impuls a la reindustrialització de Sant Vicent mitjançant inversions públiques productives i la modernització de les industrials tradicionals en col·laboració amb els empresaris locals. “Optem al màxim possible de subvencions per a continuar modernitzant i fent més competitives les nostres àrees industrials”, ha subratllat.

Al Ple del pròxim dimecres s'emporta la ratificació de l'acord pel qual se sol·liciten 200.000 euros de subvenció per a cadascun dels quatre polígons de Sant Vicent. Les partides principals dels diners sol·licitats es destinaran a enllumenat i redacció dels projectes, en concret 190.000 euros per a Canastell, 170.000 per a Torregrosses, 80.000 per a Voltants i 170.000 per a Roalet.

A més d'enllumenat, es demanden ajudes a l'Administració autonòmica per als següents projectes: millora viària i creació d'aparcament en Canastell, en concret per al condicionament d'una banda d'aparcament d'uns 250 metres per als usuaris i treballadors del polígon en l'Avinguda de la Indústria; adequació paisatgística en Roalet, amb la renovació d'arbres i arbustos i xarxes de reg; creació d'un itinerari ciclista pels carrers Plata i Mercuri en el polígon Torregrosses; i l'adequació paisatgística i zones verdes en el polígon Voltants.

Aquests projectes vénen a completar les actuacions ja executades en els polígons com la millora dels accessos, obres de pavimentació i nova senyalística.

Pujar