Castellano

L'Ajuntament instal·la un control d'accés en les dependència municipals

L'Ajuntament instal·la un control d'accés en les dependència municipals

    Vetlar per la seguretat de les i els treballadors. Des de hui, dimarts 10 de març, l'Ajuntament de Sant Vicent ha començat a controlar l'accés de totes les persones que vulguen accedir a alguna de les plantes de l'edifici municipal principal. Es tracta d'una mesura transitòria per la qual ha optat el consistori després de l'agressió patida a una treballadora recentment.

    El control d'accés està sent realitzat per un Policia Local en segona activitat amb el lloc de vigilant d'instal·lacions municipals (RPT publicada en el BOP del 29/01/2020) i un auxiliar de serveis adscrit a Centraleta, els qui estan sol·licitant a les i els usuaris la identificació i el departament al qual es dirigeixen. Es tracta d'una fórmula transitòria mentre que l'Ajuntament estudia les diferents opcions de seguretat que té sobre la taula.

    Aquesta és una mesura transitòria impulsada pel regidor de Presidència, José Luis Lorenzo, després d'acordar-se en l'última reunió d'Equip de Govern format per PSOE i EU, mentre que des de Benestar Social i la Policia Local s'estudien opcions més estables. A més, el regidor, ha sol·licitat comprensió i implicació per part de la resta de grups de la Corporació Municipal i dels sindicats perquè "la seguretat dels nostres treballadors és un tema pel qual hem de treballar tots conjuntament".

    Pujar