Castellano

Detinguda una persona per presumptes abusos a l'interior de l'autobús de línia de Sant Vicent del Raspeig

Detinguda una persona per presumptes abusos a l'interior de l'autobús de línia de Sant Vicent del Raspeig
  • Una trucada telefònica va alertar a la Policia Local que una dona podria estar patint tocaments per part d'un home d'avançada edat

El passat dia 29 de març sobre les 17 hores, la Policia Local de Sant Vicent del Raspeig va rebre trucada telefònica informant que a l'interior de l'autobús de línia una dona podria estar patint tocaments per part d'un home d'avançada edat.

Així doncs, a la màxima brevetat possible, una patrulla es va personar en la parada d'autobusos situada al carrer Ciutat Jardí i a l'arribada de la dotació policial la implicada va manifestar que aquesta persona havia procedit a realitzar-li certs tocaments no consentits. La víctima va manifestar, d'igual manera, que no era la primera vegada que li ocorria aquesta situació amb aquest home i ja havia tingut dos episodis anteriors, dels quals va formular la corresponent denúncia, fins i tot tenint enregistraments de l'ocorregut.

Per tot això, els agents van procedir a la detenció de l'implicat, el qual va resultar ser veí d'Alacant, no sense abans informar-lo dels motius de la seua detenció i dels drets que li assistien.

Pujar