22 de gener de 2021 22/1/21

Comença la instal·lació de 270 noves lluminàries en zones suburbanes de Sant Vicent

Comença la instal·lació de 270 noves lluminàries en zones suburbanes de Sant Vicent - (foto 1)
  • Les obres de millora de l'enllumenat públic en el disseminat han començat durant el matí d'aquest dijous, 9 de juliol

  • Es tracta d'una actuació per a remodelar, reorganitzar i adaptar l'estructura lumínica de les zones suburbanes

Amb aquesta obra l'Ajuntament renovarà 270 lluminàries (160 led i 110 led solar) que es troben repartides al llarg del disseminat del municipi. Així mateix, amb la reorganització es pretén dotar d'il·luminació a aquelles zones en les quals per la seua naturalesa o usos són considerats com a punts crítics, evitant d'aquesta manera la contaminació lumínica.

El consistori estima que s'aconseguirà una reducció energètica anual de 185.459 kWh amb un percentatge d'estalvi del 87%. A més es reduiran les emissions de gasos d'efecte d'hivernacle evitades anualment en 66,2 Tm CO2.

L'obra es durà a terme en el Pou Sant Antoni (camí Montnegre i El Ramos); Holandesos (camí El Ramos, l’Àguila i del Pont); zona Bernia (carrers Maigmó, Serra de la Grana i Serra del Cid); camins de la Sendera, Boronat, Baiona Baixa i Carreret.

Per a aquesta actuació, l'Ajuntament destinarà un pressupost de 423.367 euros procedents d'una inversió financerament sostenible. L'empresa que s'encarregarà de realitzar l'obra serà la Societat Ibèrica de Construccions Elèctriques, S.A.

La regidor d'Enllumenat Públic, Pilar Alcolea, ha destacat que “amb aquesta actuació continuem millorant les lluminàries de les zones del disseminat que en l'actualitat es troben obsoletes i precisen d'una reorganització dels punts d'instal·lació de manera que siguen més eficients”.

Pujar