Castellano

Canvi d'ubicació per a l'Alberg municipal

Canvi d'ubicació per a l'Alberg municipal
  • La proposta inicial estava prevista per a executar-se en una parcel·la municipal situada en la partida de ‘Gira-sols’

  • Actualment, els tècnics municipals estan estudiant la nova localització amb el mateix objectiu: crear un espai que busque el benestar dels animals i es potencien les adopcions responsables

Sant Vicent del Raspeig comptarà amb un alberg municipal però no serà en la partida de ‘Gira-sols’. Així li ho ha explicat l'alcalde, Jesús Villar i la regidor de Protecció Animal, Belén Arques, als veïns de ‘Gira-sols’ i a les associacions animalistas que han assistit a la reunió mantinguda durant aquest divendres a l'Ajuntament després de la decisió presa en el si del Grup Municipal Socialista.

Els responsables municipals els han explicat que els tècnics de les àrees implicades estan buscant i estudiant parcel·les similars per a poder encaixar el projecte. L'alberg es construiria en sòl no urbà i seria de fàcil accés i comunicació igual que es tenia previst.

Tant l'alcalde com la regidor coincideixen que "és un projecte molt important per a la nostra ciutat, creat amb molta il·lusió" i no volen que nasca amb confrontació.

Pujar