Castellano

Assalten un alberg per a gats i ataquen brutalment a nou d'ells

Assalten un alberg per a gats i ataquen brutalment a nou d'ells

    Nou gats han sigut brutalment assassinats en la localitat alacantina de Sant Vicent del Raspeig. L'atac es va produir en l'alberg de l'Associació de Felinos Lo Morant després que uns intrusos assaltaren el recinte i atacaren als felins. Va ser uno dels cuidadors la que es va trobar la dantesca escena a primera hora del matí, tal com ha denunciat l'associació a través d'un comunicat.

    Solament un dels gats ha sobreviscut encara que es troba ingressat amb l'estèrnum trencat. Els cuidadors dels gats lamenten no haver pogut defensar-los i anuncien que van a traslladar-los a una nova ubicació. Fins que aqueix moment arribe van a fer guàrdia en l'alberg i demana col·laboració ciutadana per a localitzar als agressors. En la seua pàgina de Facebook ofereixen una recompensa d'1.000 euros per a tot aquell que aporte dades.

    "Que l'ésser humà és capaç de mostrar el seu costat més fosc i tenebrós és alguna cosa que els que tractem amb animals hem acceptat fa molt temps però quan aqueix horror es torna realitat tangible el dolor és alguna cosa indescriptible i insuportable tal com podem testificar", han denunciat en el comunicat.

    Pujar