Castellano

Aprovada la proposta de Cs d'instal·lar panells informatius en barris i urbanitzacions sense el suport de PSOE i EU

Aprovada la proposta de Cs d'instal·lar panells informatius en barris i urbanitzacions sense el suport de PSOE i EU
  • La regidora de Ciudadanos Sara Colomer afirma que “esperem que el Govern local complisca l'acord del ple i atenga aquesta reivindicació històrica dels veïns”

El ple de l'Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig ha aprovat la moció presentada per Ciudadanos (Cs) per a instal·lar panells o espais informatius en els barris, urbanitzacions i partides rurals amb l'objectiu que aquests veïns puguen estar informats de la programació cultural, esportiva, festera i d'oci. La proposta de Cs ha tirat avant per majoria malgrat l'abstenció dels dos partits que componen l'equip de Govern (PSOE i EU), que no han votat a favor.

La regidora de Ciudadanos Sara Colomer ha afirmat que “ara esperem que el Govern municipal complisca l'acord del ple i atenga aquesta reivindicació històrica dels veïns que viuen en les zones més allunyades del nucli urbà, que reclamen un espai on poder informar-se de les principals activitats culturals i d'oci que se celebren a Sant Vicent, així com d'una altra informació d'interés municipal”.

L'edil de Cs ha volgut “agrair el suport dels grups que han votat a favor perquè aquesta proposta tirara avant”, al mateix temps que ha “lamentat que els regidors de l'equip de Govern no l'hagen recolzada, a pesar que durant el debat acceptem modificar els acords per a encarregar un estudi per a determinar la ubicació més idònia d'aquests panells informatius”.

La proposta aprovada en el ple inclou també l'elaboració d'una agenda cultural i d'oci conjunta, en la qual s'incloguen mensualment les principals activitats i esdeveniments que organitzen les diferents regidories. L'objectiu és facilitar la informació als ciutadans i augmentar l'assistència als actes, des d'un concert fester a un contacontes infantil passant per una exposició de pintura, un partit de futbol o les subvencions i ajudes que convoca l'Ajuntament.

Colomer ha afegit que “la instal·lació d'aquests panells també contribuirà a acabar amb la pràctica de col·locar cartells en llocs no autoritzats, com a fanals, comptadors de llum o tanques, facilitant així el compliment de l'ordenança de Protecció de la Imatge de la Ciutat que prohibeix instal·lar publicitat fora dels espais autoritzats per a això”.

Pujar