19 de setembre de 2020 19/9/20

Les veus femenines del Cor de la Generalitat inicien una gira per la Comunitat

Les veus femenines del Cor de la Generalitat inicien una gira per la Comunitat - (foto 1)

  Les trenta veus femenines del Cor de la Generalitat inicien una gira per la Comunitat, amb set concerts en diverses localitats que tindran lloc durant el mes de maig.

  Al mateix temps que els assajos i les funcions de l'òpera 'Rigoletto' de les veus masculines del Cor de la Generalitat, que s'estrenarà l'11 de maig pròxim a les Arts, les trenta veus femenines han preparat un programa de producció pròpia juntament amb el pianista Francisco Hervás i sota la direcció del mestre Jordi Blanch per tal d'optimitzar al màxim l'activitat d'aquesta unitat artística professional dependent de la Direcció Adjunta de Música i Cultura Popular Valenciana de l'Institut Valencià de Cultura.

  El programa presenta, en la primera part, una selecció del repertori coral per a veus de dona i piano, amb la presència dels compositors valencians Gil-Tàrrega i Carles Santos i, en la segona part, cors d'òpera i sarsuela.

  El 3 de maig, les veus femenines actuaran a Banyeres de Mariola (església de Santa Maria, 20.30 hores). El 5 de maig en la Vall d'Uixó (auditori Leopoldo Peñarroja, 20.00 hores). L'11 de maig estaran a Vinaròs (església arxiprestal, 21.00 hores) i el 14 de maig a Sant Miquel dels Reis de València a les 19.30 hores. El 17 de maig a Vilafranca (església de Santa Maria Magdalena a les 21.30 hores), el 18 de maig a Rocafort (Villa Amparo, 19.30 hores) i, finalment, el 19 de maig a Chiva.
   

  Pujar