elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ventura: ‘Marzà ha d'abandonar la persecució sectària a la concertada’

Ventura: ‘Marzà ha d'abandonar la persecució sectària a la concertada’

    La portaveu adjunta de Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes, Merche Ventura, ha declarat que “el conseller d'Educació, Vicent Marzà, ha d'abandonar la persecució sectària cap a l'escola concertada i respectar la igualtat de drets en l'educació valenciana”.

    Per açò, la responsable d'Educació de Cs ha demanat a Marzá que “respecte la legislació vigent en revisar els concerts educatius i, per açò, garantisca la continuïtat de les unitats de batxiller concertades, que no poden suprimir-se a gust del conseller de torn”.

    A més, Ventura ha recordat que “s'ha de garantir sempre la llibertat dels pares en l'elecció del centre on estudiaran els seus fills” i, en aquest sentit, ha insistit que “l'alumnat i personal dels col·legis concertats, sostinguts amb fons del Consell, tenen els mateixos drets que els centres públics”.

    Per açò, la diputada ha sol·licitat “més formació en idiomes així com els mateixos recursos psicopedagògics que es destinen a centres completament públics”. De la mateixa manera, Ventura també ha demanat “aplicar un pla econòmic per a abordar els impagaments de la Generalitat Valenciana als centres que imparteixen Formació Professional Dual”.

    Pujar