28 de novembre de 2020 28/11/20

Els valencians Daniel Sainz i Toni García brillen en el Nacional Sub-15 de Billar

Els valencians Daniel Sainz i Toni García brillen en el Nacional Sub-15 de Billar - (foto 1)
  • Dani Sainz de CB Montcada fa doblet. Doble triomf en les modalitats de lliure i 3 bandes

  • Toni Garcia de CB Castalla Medalla de Plata i bronze en lliure i 3 bandes respectivament

La setmana passada se celebrava a Múrcia el Campionat d'Espanya individual en les modalitats de lliure i  bandes en les seues respectives 17 i 10 edicions. Campionats destinats a la joves promeses del billar espanyol, amb edats compreses fins als 15 anys, amb un total de 27 jugadors de tot el territori espanyol a la modalitat de lliure i 18 a la modalitat de 3 bandes.

El Campionat s'ha celebrat en les excel·lents instal·lacions del Centre d'Alt Rendiment de la Regió de Múrcia (C.A.R. Región de Murcia), que suposa un marc incomparable per a aquest tipus d'esdeveniments de joves promeses i captació de talents.

Sens dubte cal destacar la participació valenciana amb un total de 16 jugadors.

Sent el clubs participants CB Sueca, CB Gandia, CB Castalla, CB Montcada i elCB Villalonga que va aportar fins a 7 jugadors.

Sens dubte van brillar en el campionat Dani Saniz del CB Montcada que va fer doblet, aconseguint la medalla d'or en les dues modalitats.

També va brillar el joveníssim jugador castallut del CB  Castalla que va aconseguir el subcampionat en la modalitat de lliure i per tant subcampió d'Espanya i la medalla de bronze en la modalitat de 3 bandes.

També van brillar en la modalitat de lliure: 7é Nacho Sastre i 10é Leonardas Misiukoni d'un total de 27 jugadors, 4 valencians entre els 10 primers classificats.

En la modalitat de 3 bandes, amb un total de 18 participants, també van destacar 8é Pedro Garcia i 10é Carlos Tejedor, també 4 valencians entre els 10 millors jugadors.

Sens dubte aquest tipus d'esdeveniments serveixen per a iniciar als joves en la competició i a més en la convivència en un marc incomparable d'un Centre d'Alt Rendiment on el billar és un dels esports gestionats i on han forjat els grans campions espanyols, sent atesos per uns altres billaristas d'edats superiors que actuen com a àrbitres i monitors de l'esdeveniment.

Pujar