elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les xiquetes aspirants a Fallera Major Infantil, a un pas del seu somni faller

Les xiquetes aspirants a Fallera Major Infantil, a un pas del seu somni faller
  • Les 73 xicotetes aspirants s'han donat cita en l'amfiteatre del parc de Benicalap amb el jurat en un ambient de nervis i molta il·lusió

MÉS FOTOS
Les xiquetes aspirants a Fallera Major Infantil, a un pas del seu somni faller - (foto 2)

L'esperança i la il·lusió de les 73 candidates a Fallera Major Infantil de València es podia palmar en l'ambient. Les caritas de les aspirants infantils mostraven les ganes i l'emoció per haver sigut les seleccionades per a aconseguir la màxima representació del món faller dels més xicotets. En la vesprada del diumenge 19 de setembre en l'amfiteatre del parc de Benicalap s'han reunit amb el jurat que les triarà per a complir el seu gran somni en el món de les Falles.

El jurat per a l'elecció de la Fallera Major Infantil i la seua Cort d'Honor de València 2022 està compost per: la Fallera Major Infantil de València 2008, Victoria Blázquez Cercós; la component de la Cort d'Honor de la Fallera Major Infantil de València del 2000 i també de la Fallera Major l'any 2010, Beatriz Hernani Rambla; membre del comitè de la publicació fallera El Turista Faller, José Miguel González Fuster; la presidenta de la fala Plaza del Pouet, Arlinda Luzi Luzi; el president de la falla Baixa – Fonda de Morella, David Sotelo Iranzo; el president de la falla Enginyer Manuel Maese – Cristóbal Llorens, José Sirvent Royo; i la vocal de lliure elecció de la Junta Central Fallera, Inmaculada Mata Martínez.

El camí cap a la Fonteta ha començat i les candidates tenen els nervis a flor de pell. Una jornada intensa il·lusió que les aspirants a la Cort d'Honor i Fallera Major Infantil de València 2022 estan vivint amb moltes ganes. El pròxim 2 d'octubre es coneixeran a les 13 xiquetes que formaran la Cort d'Honor, entre les quals es trobarà la pròxima Fallera Major Infantil de València. El dia 13 del mateix mes es farà l'esperada Telefonada i l'endemà la Proclamació.

Pujar