27 de setembre de 2020 27/9/20

‘Sí, vull’ als peus de la Geperudeta

‘Sí, vull’ als peus de la Geperudeta - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  ‘Sí, vull’ als peus de la Geperudeta - (foto 2)

  L'Ofrena a la Verge dels Desemparats és un d'aqueixos moments especials que cada any plena de màgia i emoció a tots els valencians. L'entrada a la Plaça de la Verge guarda un especial sentiment, i sempre aconsegueix convertir-se en un dels instants de les Falles que es guarden en la memòria per sempre.

  Amb aquest escenari de luxe i davant l'atenta mirada de turistes, fallers i mitjans de comunicació la primera jornada de l'Ofrena 2019 va deixar un moment que, sense cap dubte, els seus protagonistes no oblidaran mai: una demanada de matrimoni.

  El sol ja s'havia acomiadat i donat pas a la llum tènue característica de la Plaça, els fallers entraven i entregaven les seues flors a la Verge amb mirades emocionades i alguna que una altra llàgrima. Entre tot aquest procés, veiem com un jove es deté agafa la mà del seu acompanyant i visiblement nerviós s'agenolla enfront d'ella per a fer-li la gran pregunta: “Vols casar-te amb mi?”.

  Riures i més nervis. El moment els mereix, però la resposta no es fa esperar i un ‘sí, vull’ fa que tots dos es fonguen en una emotiva abraçada amb el qual als peus de la Geperudeta segellen el seu compromís, protagonitzant un dels moments més destacats del primer dia d'Ofrena.

  Pujar