Castellano

Vols ser hostessa? Air Nostrum busca tripulants de cabina a València

Vols ser hostessa? Air Nostrum busca tripulants de cabina a València
  • Si teniu bon nivell d'anglès, aquesta pot ser la vostra oportunitat laboral

Si vols ser tripulant de cabina, vius a València oa prop i tens un bon nivell d'anglès, aquesta pot ser una bona oportunitat laboral. Air Nostrum seleccionarà dimecres que ve, 1 de desembre, a València joves amb bon nivell d'anglès dins d'un procés per incorporar tripulants de cabina de passatgers (TCP) a la plantilla.

L'aerolínia franquiciada d'Iberia està fent una gira per diverses localitats per buscar candidats, explica en un comunicat. Les entrevistes amb els candidats tindran lloc a les 9.30 hores a l'Hotel NH Valencia Center (carrer Ricardo Micó, 1), on els interessats coneixeran una visió interna de la companyia valenciana i de les característiques del treball.

Per participar-hi cal introduir prèviament el currículum a la web de l'empresa i acudir a l'entrevista sense esperar invitació.

Ja a l'hotel, han de presentar dues fotos de mida carnet i una de cos sencer, una fotocòpia del DNI o, si cal, el permís de residència i treball, tres còpies del currículum i una certificació dels estudis finalitzats.

Els qui superen l'entrevista personal i les proves psicotècniques tindran la possibilitat de realitzar un curs específic de mes i mig, en què rebran la formació amb què aconseguiran el certificat de vol i les habilitacions que els permetran realitzar la seua tasca a les aeronaus de la signatura.

Pujar