elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VIDEO | Els veïns de la plaça de la Reina denuncien botellons i la presència de skaters en la nova esplanada

VIDEO | Els veïns de la plaça de la Reina denuncien botellons i la presència de skaters en la nova esplanada
  • Lamenten que el que abans era “una rotonda enjardinada” ara és un “secarral de dia i un skatepark de matinada, on també es practica el botelló”

Els veïns de la plaça de la Reina han denunciat l'ús de les instal·lacions i del mobiliari urbà del nou espai per part dels skaters, els qui quan arriba la nit ocupen la plaça per a practicar.

A través de les xarxes socials assenyalen que el que abans era “una rotonda enjardinada” ara és un “secarral de dia i un skatepark de matinada, on també es practica assíduament el botelló”.

Sobre el vandalisme en aquesta acabada d'inaugurar àgora s'ha pronunciat l'alcalde de València aquest mateix matí durant la seua visita a l'espai, on ha indicat que “el vandalisme ens preocupa no sols en aquesta plaça sinó en totes, però per desgràcia el vandalisme existeix i la policia el persegueix però sabem que aquestes coses passen”.

La portaveu del PP a l'Ajuntament de València, María José Catalá, ha demanat a Ribó més presència policial en la plaça de la Reina per a evitar el vandalisme i el botelló “perquè es compleixen dues setmanes de l'obertura de l'esplanada de la Reina i no paren de sorgir problemes.”

“Des de la primera nit els veïns ens han fet arribar les queixes pel difícil que es fa poder descansar ja que a altes hores de la matinada es concentra nombrosa gent en la Plaça, alguns realitzant botelló, que genera moltes molèsties i, malgrat telefonar a la Policia Local per a traslladar les queixes, cap patrulla s'ha desplaçat fins al lloc. Aquesta no ha sigut una situació aïllada, s'ha repetit ja moltes nits”, ha explicat Catalá.

Per això, la Portaveu Popular ha instat a Ribó que “a més de visitar l'esplanada de la Reina es reunisca amb els veïns que viuen en la Plaça i escolte les seues queixes per no tindre dret al descans. Aqueix és el seu treball, atendre els ciutadans i oferir solucions”.

Pujar