5 de desembre de 2020 5/12/20

València es rendeix davant Amaia Romero i el seu sold out en el Palau de les Arts

València es rendeix davant Amaia Romero i el seu sold out en el Palau de les Arts - (foto 1)
  • La cantant va oferir un concert en la capital del Túria durant el qual la naturalitat i frescor van ser els protagonistes

MÉS FOTOS
València es rendeix davant Amaia Romero i el seu sold out en el Palau de les Arts - (foto 2)
València es rendeix davant Amaia Romero i el seu sold out en el Palau de les Arts - (foto 3)

Coberta de flors i acompanyada del seu piano la cantant Amaia Romero va arribar a València per a conquistar-la. Va ocórrer en la nit del dissabte en un dels enclavaments de la ciutat, el Palau de les Arts Reina Sofia.

La de Pamplona tornava a la capital sis mesos després del seu ultima parada i ho feia acompanyada de la seua banda per a oferir un espectacle sonor en el qual la naturalitat i espontaneïtat van ser de la mà de la música sense filtres. Un piano, un baix, un teclat i una bateria van fer màgia sobre les taules repassant els temes del primer disc i alguna que una altra versió.

Tot això, davant un públic que va aconseguir el sold out omplint fins a la bandera el recinte, i que va acompanyar a la jove cantant d'una manera molt modesta aplaudint però respectant els temps.

Una nit en la qual també va haver-hi temps per als errors i rectificacions, i és que Amaia va tindre problemes amb la vestimenta i també durant una de les cançons que va haver de tornar a començar.

Malgrat això, una vegada més, la que fora guanyadora d'Operació Triomf 2017 va aconseguir captivar al públic valencià els qui ja esperen la següent cita per la ciutat.

Pujar