27 de novembre de 2020 27/11/20

València preveu repartir EPIs entre els seus veïns en les pròxims setmanes

València preveu repartir EPIs entre els seus veïns en les pròxims setmanes - (foto 1)
  • El Ple de l'Ajuntament autoritzarà aquest dijous la despesa de compra de material de protecció per a repartir entre la població

La ciutat de València se suma al repartiment de màscares i equips de protecció individual entre els seus veïns. La decisió serà aprovada dijous que ve en el ple que està previst se celebre a l'Ajuntament, el segon des que es decretarà l'estat d'alarma.

Serà durant aqueixa sessió plenària en la qual els grups municipals autoritzaren la despesa per a la compra d'aquests EPIs, els quals passaren a repartir-se entre els veïns al llarg de les pròximes setmanes. Segons ha explicat l'alcalde, Joan Ribó, en una entrevista a elperiodic.com el seu objectiu és “fer el possible per a facilitar les màscares a tantes persones com es puga”.

No serà el primer repartiment de màscares que es duga a terme a la ciutat, perquè cal recordar que en el dia en què es va reprendre l'activitat econòmica la Policia Local va distribuir al voltant de 100.000 màscares entre els treballadors. Un gest que “no és suficient” per a l'alcalde.

“Ara com ara, el Reial decret del govern central no obliga al seu ús, però aprenguem del viscut fins ara: anticipem-nos tant com puguem al que puga vindre. I tant de bo que no fóra necessari utilitzar-les mai” afirma Ribó en declaracions a aquest digital.

Pujar