23 de novembre de 2020 23/11/20

València es prepara per a la tradicional Batalla de Flores

València es prepara per a la tradicional Batalla de Flores - (foto 1)
  • Trànsit informa sobre les afeccions a la circulació amb motiu de la celebració de la Batalla de Flors

  • Durant el cap de setmana es produiran talls de trànsit en diferents punts del passeig de l’Albereda

El Centre de Gestió del Trànsit del Servici de Mobilitat Sostenible, pertanyent a l'Ajuntament de València, ha informat hui sobre els diferents talls al trànsit rodat pels esdeveniments programats dins de l'última setmana de la Gran Fira de València, que conclou este diumenge 28 de juliol amb la celebració de la tradicional Batalla de Flors al passeig de l’Albereda.

Per la celebració de la tradicional Batalla de Flors al passeig de l’Albereda, durant el proper diumenge 28 de juliol a les 20.00 hores, la Policia Local de València efectuarà diferents talls al trànsit rodat de forma prèvia. Així doncs, el dijous 25 es tallarà el tram de Albereda entre el carrer Muñoz Seca i Pla del Reial sentit Vivers per muntatge; mentre que el divendres 26 està previst que es talle este mateix tram en sentit contrari.

Així mateix, el dissabte 27 es tallarà íntegrament el passeig de l’Albereda entre Pla del Reial i la plaça Saragossa mantenint-se així durant tot el cap de setmana i sense tancar els ponts transversals. Durant el diumenge 28, a partir de les 16.00 hores es tancarà al trànsit rodat la plaça Amèrica amb el Pont de les Flors sentit Jacinto Benavente, i el Pont de l’Exposició, ampliant-se el tall si fora necessari, a partir de les 18.00 hores, al tram de Ciutadella des del Pont del Reial. Es recomana consultar els desviaments al trànsit de les línies de l'EMT que es vegen afectades i els avisos del Centre de Gestió de Trànsit de l'Ajuntament de València.

D'altra banda, el divendres 26 de juliol, se celebra el «Correfoc de la Gran Fira de Juliol» de 23.00 a 00.30 hores pel carrer Barques, plaça de l'Ajuntament, Marquès de Sotelo i Xàtiva –on es dispararà un castell de focs artificials-, per la qual cosa també es recomana atenció als talls en estos punts.

Pujar