23 de setembre de 2020 23/9/20

València posa en el mapa als seus comerços de barri

València posa en el mapa als seus comerços de barri - (foto 1)
  • Localitza més de 600 comerços de dotze barris de la ciutat

MÉS FOTOS
València posa en el mapa als seus comerços de barri - (foto 2)
València posa en el mapa als seus comerços de barri - (foto 3)

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha informat que els veïns i veïnes de València tenen accés des de hui a mapes del xicotet comerç en 12 barris diferents de la ciutat. Es tracta d’una campanya informativa duta a terme des de l’Ajuntament de València amb les diferents associacions de comerciants del cap i casal.

La regidoria de Comerç ha instal·lat en 30 ‘mupis’ grans plànols de barri on estan situats els comerços de proximitat que hi ha en eixe barri. D’esta manera, 671 xicotets comerços tenen visibilitat a través d’esta campanya.

Els barris on hi ha instal·lats estos grans directoris del comerç local són els Orriols, Jesús, Patraix, San Isidre, Extramurs, Sant Francesc, Ciutat Vella, la Xerea, l’Eixample, Benimaclet i Poblats Marítims. Cada barri compta amb tres plànols repartits per diferents punts estratègics.

Galiana ha dit que «l'objectiu, a banda que el veïnat de cada barri conega la  oferta comercial i puga realitzar compres en els comerços de proximitat, també és fomentar l'associacionisme, ja que els comerços que hi apareixen són els que pertanyen a alguna de les associacions de comerciants. Els plànols s’actualitzaran cada cert temps per a que, si s'augmenten els comerços associats en cada associació, es puguen incloure».

El regidor ha recordat que «consumir en els comerços de barri és una bona fórmula per contribuir a la recuperació de l’economia local. Els diners que invertim en les tendes del nostre barri seguixen circulant pel mateix i contribuint a la prosperitat econòmica del nostre entorn més proper. Este benefici revertix en el nostre favor i el de les persones i famílies properes. El nostre estat de benestar i qualitat de vida, creixerà de forma substancial en activar el consum, ja que comprar a les botigues locals és invertir en tu mateix».

Pujar