1 de desembre de 2020 1/12/20

València multarà a les famílies que incomplisquen les normes de seguretat: “La pedagogia acaba hui”

València multarà a les famílies que incomplisquen les normes de seguretat: “La pedagogia acaba hui” - (foto 1)
  • La Policia Local adverteix que imatges com les de hui no es tornaran a repetir

L'eixida dels xiquets als carrers aquest diumenge ha deixat imatges poc cíviques tenint en compte la situació de confinament que continua vigent en tot el país. Parcs i jardins replets de persones sense complir el distanciament social impost pel Govern central, ha fet necessari que la Policia Local de València llance un advertiment.

“En el primer dia d'obertura del confinament per als xiquets i xiquetes, les imatges que ens hem trobat, que hem vist, són les esperades. Hui és un dia en què no s'anava a aplicar cap sanció, en el qual s'explica a la gent els motius pels quals un pot ser sancionat” ha explicat el responsable de seguretat de l'Ajuntament de València, Aarón Cano.

Dit això, el responsable de seguretat ha anunciat que a partir de demà dilluns començaran a aplicar-se aqueixes sancions: “La pedagogia acaba hui a les nou de la nit”. Per tant, a partir d'aquest dilluns es controlarà molt més la manera en el qual es produeixen els passejos del menors.

A més, des de l'Ajuntament comencen a valorar la possibilitat de tornar a tancar els parcs i jardins de la ciutat si la situació continua desenvolupant-se de la mateixa manera.

Pujar