6 de desembre de 2019 6/12/19

El valencià Javier Sánchez sí que és fill de Julio Iglesias

El valencià Javier Sánchez sí que és fill de Julio Iglesias - (foto 1)
  • Un jutge estima la demanda d'un valencià de 43 anys i declara que el cantant Julio Iglesias és el seu pare biològic

El titular del Jutjat de Primera Instància número 13 de València ha estimat la demanda interposada pel valencià Javier Sánchez, de 43 anys, i ha declarat que és fill biològic del cantant Julio Iglesias. La sentència no és ferma i pot ser recorreguda en el termini de vint dies hàbils davant l'Audiència Provincial.

El jutge considera que els indicis que concorren en aquest cas “són suficients” per a apreciar aqueixa paternitat. Entre ells cita la negativa del demandat “a possibilitar la pràctica de la prova biològica”, malgrat “haver-hi constància en les actuacions que, en l'època aproximada de la concepció del demandant, van existir certs contactes i tracte entre la mare d'aquest i aquell demandat”.

Aqueixos contactes es van produir al juliol de 1975, en una sala de festes situada en la localitat de Sant Feliu de Guixols, i “fan que no siga inversemblant ni desgavellada la possibilitat d'haver existit relacions sexuals entre ells”, argumenta el magistrat.

A més, altres indicis són el propi testimoniatge de la mare del demandant, qui va aportar durant el judici “dades molt concretes sobre la pertinença, ubicació i distribució interior del xalet” on Julio Iglesias s'allotjava aqueixos dies, i la “evidentíssima semblança física” entre el cantant i el propi demandant.

ocultar
El valencià Javier Sánchez sí que és fill de Julio Iglesias
Pujar