3 de juny de 2020 3/6/20

El València CF fitxarà un central per a dotze partits

El València CF fitxarà un central per a dotze partits - (foto 1)

    Quant a possibles fitxatges del València CF, el club va sol·licitar aquest dimecres, dia 26 de Febrer de 2020, la llicència necessària per a la inscripció d'una nova fitxa federativa i va donar de baixa la de l'argentí Ezequiel Garay. La Federació Espanyola de Futbol contestarà en els pròxims dies, s'estima que per a inici de la setmana vinent el club de Mestalla ja tindrà llum verda i en aquest moment ja podrà inscriure a un nou jugador.

    Aquesta nova fitxa li servirà al València CF per a inscriure a un central, que si res es torça serà el marroquí del Betis, Zou Feddal. Les negociacions amb el conjunt andalús estan molt avançades i malgrat que a Sevilla els aficionats bètics no entenen que el seu club vaja a traspassar a un central de bon rendiment per un preu baix a meitat de la temporada, la directiva bètica té clar que és un bon moment per a vendre a un jugador que esportivament no té un paper important i que finalitza contracte al juny de 2021.

    Les bases de l'acord en el qual treballa fa dies l'empresa de representació del jugador amb el director de futbol valencianista, César Sánchez, són...

    Golsmedia

    Pujar