21 de setembre de 2020 21/9/20

València exalta a les seues Falleres Majors

València exalta a les seues Falleres Majors - (foto 1)

  Per fi va arribar la data somiada per Marina Civera i Sara Larrazábal. Des que es coneguera el dia de les seues exaltacions porten passant fulles en el calendari fins que han arribat a este últim cap de setmana de gener. En el Palau de la Música, replet d'ambient faller i acompanyades per les components de les seues respectives Corts d'Honor, els seran imposades les bandes i les joies que els acreditaran com les màximes representants del món faller.

  Fins que arribe l'hora són moltes les travesses habituals entorn al color dels espolins. Serà a l'eixida de les seues cases quan pels telèfons mòbils començaran a circular eixes primeres fotos. Esta nit coneixerem el color triat per Marina i caldrà esperar fins a la vesprada de demà per a conéixer el color triat per Sara.

  Entre els moments esperats estan les paraules de sengles mantenidors, els discursos dels quals mai deixen indiferents. Javier Vilalta i Rosángeles Valls viuran un moment que és un orgull per a tot faller i que suposa una gran responsabilitat.

  Divendres i dissabte molt fallers a València i elperiodic.com estarà allí per a explicar-t'ho amb tot detall.

  Falles de València

  Falles de ValènciaEntrar en el especial
  Pujar