elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

València estudia la volta a l'escola el proper curs, marcat també per la pandèmia

València estudia la volta a l'escola el proper curs, marcat també per la pandèmia
  • Encara no està tot el protocol tancat però es mantindran els grups bombolles i es vol promoure la màxima presencialitat possible

MÉS FOTOS
València estudia la volta a l'escola el proper curs, marcat també per la pandèmia - (foto 2)

La regidora d'Educació, Maite Ibáñez, s'ha reunit este matí amb el Secretari Autonòmic d'Educació i Formació Professional, Miguel Soler, en la Conselleria d'Educació, Cultura i Esports, per a fer balanç dels protocols sanitaris, continuar estrenyent la coordinació i tractar les mesures per al pròxim curs escolar.

Durant la reunió, Ibáñez ha traslladat a Soler la valoració positiva del curs realitzada pel Consell Escolar Municipal en l'última sessió, i ha avançat que pròximament tindrà lloc l'últim Consell Escolar Municipal d'este curs. En este sentit, ha agraït l'esforç de tota la comunitat educativa durant este curs marcat per la situació sanitària, en el qual s'ha demostrat que les aules són "llocs segurs". Ibáñez ha explicat que esta vesprada es constitueix la Comissió Municipal d'Absentisme Escolar.

Per part seua, el Secretari Autonòmic d'Educació, Miguel Soler, ha explicat que “el treball que estem realitzant va en la línia de garantir la presencialitat de l'alumnat de Secundària, Batxillerat i FP, establint una distància mínima de 1´2 metres (en lloc del 1´5 que s'ha vingut mantenint fins ara) i en Primària mantindre els grups bambolla, donat el seu bon funcionament”. En estos moments “s'està acabant de perfilar el marc genèric dels protocols de Sanitat per al curs que ve, a partir del que es va acordar en la conferència conjunta de Sanitat i Educació, juntament amb les 17 comunitats autònomes”.

Pujar