elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

València celebrarà la Missa d'Infants i la processó amb el Maremóvil

Arxiu
Arxiu
  • Ajuntament i representants de la Basílica acorden la celebració de tots dos actes si la situació sanitària segueix com fins ara

Si la situació sanitària ho permet. Aquesta és la consigna necessària perquè enguany València aculla la Missa d'Infants que va haver de ser suspesa l'any passat pel confinament i la pandèmia. Així ho han assegurat fonts de l'Ajuntament de València després de la reunió d'ahir amb els representants de la Basílica de la Mare de Déu dels Desamparats i l'edil Lucía Beamud.
En la reunió, l'Ajuntament ha comunicat als representants de l'església que ja s'ha sol·licitat una reunió amb la conselleria de Sanitat per a avaluar la situació, no obstant això si continuen les xifres actuals de contagis que són positius i vist que el decret de restriccions caduca diumenge que ve, la Missa d'Infants es podrà celebrar però amb restriccions d'aforament. Pel que aquella imatge de la plaça a vessar de gent almenys enguany haurà d'esperar.

De fet, des del consistori del cap i casal assenyalen que quan es conega el nou decret del Consell, que Ximo Puig anunciarà aquesta vesprada, l'edil Lucía Beamud s'ha compromès a tramitar la llicència i agilitar els tràmits perquè aquesta celebració religiosa d'arrelament es puga celebrar.

Respecte a la processó amb el Maremóvil, des de l'Ajuntament de València han assenyalat que es podrà realitzar amb el mateix plantejament que en falles.

Pujar