elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

València avançarà l'hora de la cremà però no tindrà ofrena al matí

València avançarà l'hora de la cremà però no tindrà ofrena al matí
  • La proposta d'avançar la cremà ha estat molt ben acollida, però no així la de fer ofrena al matí, que ha tingut el rebuig de la majoria de l'assemblea de presidents de falla

Les falles es cremaran a València dues hores abans a partir del 2022. Així ho han aprovat les falles de València a l'assemblea de presidents de Junta Central Fallera, acte que s'ha celebrat aquest dilluns a la nit. Una proposta que ha estat molt ben acollida, no així la de fer ofrena al matí, que ha comptat amb el rebuig majoritari dels presidents de falla.

La proposta d'avançar la cremà ha comptat amb 172 vots a favor, davant de 52 en contra i 18 abstencions. Respecte a la proposta de fer ofrena al matí, com es va haver de fer a les falles del setembre a causa de la pandèmia, no ha tingut tan bona acollida.

Entre els arguments en contra de realitzar, hi havia el de les hores primerenques i el temps requerit per preparar-se: “Al setembre els casals estaven tancats a la nit i ens anàvem tots a dormir, al març esperem que no passe el mateix”, explicava una presidenta de falla.

A l'assemblea de presidents d'aquest dilluns també s'ha anunciat els qui seran els mantenidors de les Falleres Majors de València 2022. LLEGEIX ACÍ LA NOTÍCIA COMPLETA.

Pujar