25 de maig de 2020 25/5/20

València Activa reforça la formació en línia gratuïta per a facilitar l´aprenentatge davant el Covid-19

València Activa reforça la formació en línia gratuïta per a facilitar l´aprenentatge davant el Covid-19 - (foto 1)
  • La regidora Pilar Bernabé ha anunciat que la pròxima formació tindrà lloc entre el 26 de març i el 8 d'abril

La responsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador, Pilar Bernabé, ha informat que l'Ajuntament de València, a través de València Activa, està impulsant la formació en línia gratuïta perquè els valencians i valencianes puguen continuar aprenent i millorant les seues competències durant l’estat d'alarma pel COVID-19.

 “Amb esta modalitat formativa volem que tots els valencians i valencianes que estos dies estan a casa respectant l'aïllament puguen continuar millorant les seues competències, optimitzant les seues possibilitats en el procés de cerca d'ocupació i garantint la viabilitat dels seus projectes”, ha afirmat la regidora Pilar Bernabé.

La pròxima formació es podrà realitzar des del 26 de març fins al 8 d'abril i els usuaris i usuàries es podran inscriure fins demà dimarts dia 24 inclòs. La pròxima fase d'inscripció, que ja està oberta, es tancarà el 6 d'abril, i es dirigirà a la realització de MOOC i píndoles que començaran el 9 d'abril. Així, cada dos setmanes es realitzaran noves edicions d'esta modalitat de formació.

Modalitat i continguts

Es tracta d'una formació oberta dirigida tant a persones que estan en situació de desocupació com a emprenedors i emprenedores o persones que treballen i vulguen aprofundir en alguna matèria.

Per a poder accedir a esta formació cal estar empadronat en el terme municipal de València i registrat en la Agència d’Ocupació de València Activa. Complint estos requisits els usuaris i usuàries podran inscriure's i formar-se en aquelles matèries que més els interessen.

En concret, esta oferta formativa es plasma en 4 cursos MOOC (cursos massius oberts en línia), d'entre 20 i 30 hores, i 35 píndoles formatives, d'entre 4 i 5 hores, de diverses àrees com ara competències digitals, habilitats personals per a la cerca d'ocupació, màrqueting digital, comerç electrònic i tecnologies habilitadores.

Els MOOC seran sobre ‘Gestió de projectes amb metodologies àgils i enfocaments Lligen’, ‘Disseny web HTML5+CSS’, ‘Grow Hacking’ i ‘Aprenentatge en contextos digitals’. En les píndoles es tractaran matèries demandades pel mercat laboral com ‘Tècniques  de màrqueting online, cercadors, mitjans socials i mòbil’, ‘Transformació digital de l'empresa’, ‘Botiga virtual: Prestashop’ o ‘Emprenedoria i lideratge’.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar