elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

València Activa ofereix 150 places de formació gratuïta en habilitats digitals

València Activa ofereix 150 places de formació gratuïta en habilitats digitals
  • Factory Startup busca fomentar l'emprenedoria innovador i tancar la bretxa digital, però també la de gènere

L'Ajuntament de València, a través de València Activa, ha llançat una nova edició de cursos Factory Startup, una formació gratuïta que beneficiarà a 150 valencians i valencianes que vulguen millorar les seues habilitats empresarials i digitals i conéixer noves eines tecnològiques que els siguen d'utilitat a l'hora d'emprendre.

“Amb esta edició de Factory Startup busquem fomentar l'emprenedoria innovadora i tancar la bretxa digital i de gènere en oferir una formació totalment gratuïta i de qualitat en competències de gran impacte per a les persones amb vocació emprenedora”, ha explicat la responsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé.

Esta nova acció comprén tres formacions diferents: Factory Startup Inicial, amb el qual es busca capacitar a l'alumnat en l'emprenedoria i desenvolupament en habilitats digitals i eines tecnològiques; Factory Startup Women, que té el mateix objectiu, però es dirigirà específicament a dones amb vocació emprenedora; i Factory Startup Avançat, que busca formar en estes mateixes competències a professionals que ja hagen posat en marxa els seus projectes.

Així doncs, les persones seleccionades realitzaran un curs de formació en habilitats digitals que els permeta adquirir coneixements, entre altres, de negoci, financers, màrqueting digital, desenvolupament tecnològic, disseny de producte i vendes.

La formació, que començarà en la segona quinzena d'octubre, tindrà una duració de 80 hores per edició, i combinarà sessions de contingut teòric i sessions d'acompanyament i orientació pràctica a través de dinàmiques empresarials i de grup, amb la finalitat de desenvolupar habilitats creatives i tecnològiques en les empreses innovadores. Les persones interessades en Factory Startup poden inscriure's en els cursos en www.valenciactiva.es.

Pujar