27 de novembre de 2020 27/11/20

València Activa forma a més de 15.000 persones durant la primera fase del seu programa «online»

València Activa forma a més de 15.000 persones durant la primera fase del seu programa «online» - (foto 1)
  • L'Ajuntament de València llançarà una nova línia formativa en línia després de l'èxit d'esta primera edició

L'Ajuntament de València, a través de València Activa, ha format a més de 15.000 persones durant la primera fase del programa de formació online, que va arrancar el passat 9 de gener amb l'objectiu de millorar l'ocupabilitat dels valencians i valencianes.

«Enguany vam decidir fer un pas més pel que fa a formació, oferint una nova línia de cursos exclusivament online, un programa que ha cobert necessitats formatives en un període especialment difícil a causa de la crisi sanitària de la covid-19 i ha permés a les persones inscrites a València Activa continuar els seus itineraris formatius des de casa», ha explicat la responsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé.

Durant tot este temps s'han impartit continguts orientats a l'adquisició i millora de les competències personals per a l'ocupació a través de 4 cursos massius en línia i de 35 «píndoles» formatives d'àrees tan variades com competències digitals; habilitats personals per a la cerca d'ocupació, màrqueting digital, comerç electrònic i tecnologies habilitadores. Ha estat una formació oberta, dirigida tant a persones en situació de desocupació, com a emprenedors i emprenedores o persones ocupades que han volgut aprofundir en alguna matèria concreta. Tal com ha subratllat Bernabé, «les persones inscrites han pogut adaptar els seus horaris compatibilitzant la vida personal, familiar i laboral amb l'adquisició de nous coneixements».

Per això, «i atesos els resultats obtinguts després d'esta primera fase, hem apostat per continuar amb esta mena de formació que no requereix presencialitat, és àgil, flexible i aborda multitud d'aspectes relacionats amb les competències personals per a l'ocupació i les noves tecnologies aplicades al treball. Continuarem amb més «píndoles» i MOOCs que, a més d'ampliar el número, abordaran nous continguts» ha avançat la regidora.

Pujar