27 de novembre de 2020 27/11/20

UVocupació organitza una sessió online per a promoure la inserció laboral de fisioterapeutes

UVocupació organitza una sessió online per a promoure la inserció laboral de fisioterapeutes - (foto 1)
  • La jornada FISIOTEMPLEO comptarà amb la intervenció d’especialistes internacionals, amb experiència en COVID, en l’àmbit esportiu, de la cooperació al desenvolupament i en psicologia de l’ansietat

El servei d’ocupació de la Universitat de València, UVocupació, en col·laboració amb la Facultat de Fisioteràpia, ha organitzat la jornada FISIOTEMPLEO, una sessió online per a la promoció de la inserció professional de l’estudiantat i les persones titulades en Fisioteràpia. La jornada se celebrarà el pròxim dimecres, 28 d’octubre, de 20 a 21 hores. Per a participar, és necessària la inscripció prèvia (gratuïta).

La sessió comptarà amb les intervencions d’especialistes que explicaran les seues experiències professionals en diferents àmbits de la Fisioteràpia amb l’objectiu d’orientar i facilitar l’ocupabilitat dels futurs i futures fisioterapeutes, així com de les persones que s’han titulat recentment.

En aquest sentit, hi participaran Diego Robres García, fisioterapeuta amb experiència internacional; Jerónimo Benavent, fisioterapeuta en el Villarreal CF; María Conesa, fisioterapeuta en Fisios Mundi; Jesús León, fisioterapeuta especialista en COVID a l’Hospital La Fe; i Teresa Miquel Font, psicòloga amb experiència en maneig de l’ansietat.

Accés gratuït a la jornada amb inscripció prèvia

Per a accedir a la jornada és necessari que la persona interessada estiga registrada prèviament en www.uv.es/bolsadetrabajo i, des de la fitxa d’usuari/ària, inscriure’s en la sessió.

D’altra banda, per a obtindre un certificat acreditatiu d’assistència, cal entrar amb el codi d’identificació que es rep per correu electrònic en inscriure’s.

Per a realitzar qualsevol consulta, les persones interessades poden escriure a l’adreça electrònica uvempleo.usuarios@uv.es

Pujar