2 de desembre de 2020 2/12/20

Els usuaris de l'abonament Jove de l'EMT tindran una recàrrega gratuïta de 30 dies

Els usuaris de l'abonament Jove de l'EMT tindran una recàrrega gratuïta de 30 dies - (foto 1)
  • Aquesta compensació és per a aquells que no hagen pogut utilitzar el bo durant aquest últim mes

L’Empresa Municipal de Transports de València (EMT) ha establit un mecanisme per compensar les vora 4.000 persones usuàries que varen adquirir o recarregar i activar un abonament EMT Jove des de l’1 fins el 14 de març, amb anterioritat per tant al decret de l’estat d’alarma, i que no han pogut fer ús d’ell per les limitacions de moviments imposades pel govern central.

Tenint en compte l’excepcionalitat de la situació, EMT ha decidit activar a totes les persones afectades una recàrrega completa (30 dies) sense cap cost. Esta recàrrega no caduca i s’activarà quan la persona usuària torne a pujar al bus i valide per primera vegada el seu abonament. D’esta manera, es compensarà de forma automàtica a les persones usuàries sense necessitat de que realitzen gestions addicionals o visiten les oficines de l’OAC.

El regidor de Mobilitat Sostenible i president de l’EMT, Giuseppe Grezzi, ha posat en valor que “des de l’EMT seguim treballant per a oferir un servici essencial i de qualitat als valencians i valencianes” i ha recordat que “ara hem de quedar-nos a casa i sols es pot utilitzar l’autobús si realment és necessari".

 

Pujar