elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Universitat de València participa en la III VLC Startup Market amb sis tallers de divulgació científica

La Universitat de València participa en la III VLC Startup Market amb sis tallers de divulgació científica
  • Arqueoquímica, Com fer slime, Com netejar l’aigua amb MOF, Com fer neu artificial, Caçadores de virus i Medicaments del futur són els sis tallers de divulgació científica que la Universitat de València aporta a la III VLC Startup Market

Arqueoquímica és un taller que desenvoluparà l’investigador del Departament de Prehistòria i Arqueologia Gianni Gallello; mentre que Com fer slime, Com netejar l’aigua amb MOF i Com fer neu artificial correran a càrrec de l’Institut de Ciència Molecular (ICMoL) de la Universitat. Caçadors de virus és un taller impartit per Pilar Domingo-Calap, investigadora de l’Institut de Biologia Integrativa de Sistemes (I2SysBio); i Medicaments del futur el dirigeix Lucía Hipólito, professora del Departament de Farmàcia i Tecnologia Farmacèutica i Parasitologia.

La III edició del VLC Startup Market tindrà lloc en la Plaça de l’Ajuntament de València el dissabte 23 i diumenge 24 d’octubre entre les 10 i les 19 hores. Es tracta d’un espai per a sentir i tocar la tecnologia amb segell valencià i on es posarà en valor el treball de científiques i tecnòlogues per a despertar vocacions STEM en xiquets i xiquetes. De la mateixa manera, en els distints escenaris es podrà gaudir de taules redones i ponències. A més, hi haurà un espai temàtic per a edats infantils inclusiu, de manera que es puga gaudir de la jornada en família.

Pujar