24 de setembre de 2020 24/9/20

La Universitat de València celebra la benvinguda del nou curs amb ZOO i JazzWoman

La Universitat de València celebra la benvinguda del nou curs amb ZOO i JazzWoman - (foto 1)
  • El Concert de Benvinguda de la Universitat de València serà el pròxim 18 d’octubre i ja té totes les entrades esgotades

  • Meme Elizalde, Delegada de la Rectora per a l’Estudiantat, ha assegurat que la proposta d’enguany ha sigut tot un “èxit” i demostra la necessitat que les reivindicacions “també arriben a les institucions públiques”

  • Les activitats de Benvinguda ofereixen altres propostes culturals com la Mostra art públic / universitat pública, al Campus de Burjassot, o la de Teatre Universitari a La Nau

MÉS FOTOS
La Universitat de València celebra la benvinguda del nou curs amb ZOO i JazzWoman - (foto 2)
La Universitat de València celebra la benvinguda del nou curs amb ZOO i JazzWoman - (foto 3)
La Universitat de València celebra la benvinguda del nou curs amb ZOO i JazzWoman - (foto 4)
La Universitat de València celebra la benvinguda del nou curs amb ZOO i JazzWoman - (foto 5)

El nou curs universitari comença amb el Concert de Benvinguda a la Universitat de València que es celebrarà el proper 18 d’octubre, a les 20.30 hores, i que portarà el so reivindicatiu de  ZOO i JazzWoman a l’escenari de la Plaça de bous de la ciutat. La selecció de grups d’enguany es valora com tot un encert, ja que les entrades, tant de grada com d’arena, es van exhaurir en poques setmanes.
 
L’alumnat universitari gaudirà, un any més, d’aquesta cita musical que organitza la Delegació d’Estudiants de la Universitat de València a través del Servei d’Informació i Dinamització d’Estudiants (Sedi). El concert de Benvinguda a la UV serveix, segons apunta Meme Elizalde, Delegada de la Rectora per a l’Estudiantat, per reforçar la simbiosi entre la comunitat universitària, una qüestió “bàsica i necessària” i un punt més “d’empoderament” de l’estudiantat universitari. Elizalde també ha destacat la bona acollida del cartell  i ha subratllat que es tracta d’una festa que es viu amb la  “il·lusió i esperança de qui comença un nou curs i lluita pel seu futur”. De fet, ha assenyalat que comptar amb ZOO i JazzWoman no ha estat aleatori i que, a l’igual que els estudiants, aquests grups representen la reivindicació i recerca d’una societat més justa i igualitària, una qüestió que és necessari que “arribe a les institucions públiques”. 
 
La banda valenciana ZOO ha anunciat que el concert de la festa de Benvinguda a la UV serà l’últim de la seua gira pel País Valencià i un dels últims que farà abans de descansar una temporada dels escenaris. Per la seua banda, JazzWoman pujarà a l’escenari amb el seu primer disc en solitari, Bagheera.
 
A més del concert, la Benvinguda a la UV també inclou altres propostes culturals amb què  crear punts de trobada entre la comunitat universitària en diferents espais de la Universitat de València. Així, fins al 31 d’octubre, es pot visitar la XXII Mostra art públic / universitat pública amb sis obres que exploren les relacions entre art i ciència repartides en diferents ubicacions del campus de Burjassot. A més, a partir del dia 14 d’octubre tindrà lloc la XXIV Mostra de Teatre Universitari, en col·laboració amb l’Aula d’Arts Escèniques, que representarà, entre d’altres, el text guanyador de la XVI edició dels Premis UV d’Escriptura de Creació.

Universitat de València

Universitat de ValènciaEntrar en el especial
Pujar