18 de setembre de 2020 18/9/20

Turisme València signa un acord de col·laboració per a la promoció de la ciutat a Cannes Lions

Turisme València signa un acord de col·laboració per a la promoció de la ciutat a Cannes Lions - (foto 1)
  • Sandra Gómez: «València ha experimentat un creixement com a destinació cinematogràfica i ha passat de 25 sol·licituds en 2015 a més de 340 en 2018»

MÉS FOTOS
Turisme València signa un acord de col·laboració per a la promoció de la ciutat a Cannes Lions - (foto 2)

L’Ajuntament, a través de València Film Office de Turisme València, ha signat un acord de col·laboració amb l’Associació de Productors de Cinema Publicitari (APCP) amb l’objectiu d’incrementar la visibilitat de la ciutat de València en el Festival Internacional de Publicitat i Creativitat, un dels principals certàmens publicitaris europeus, que se celebra a la ciutat francesa de Cannes entre el 17 i el 21 de juny.

Sandra Gómez, regidora de Turisme en funcions, ha afirmat que «València ha experimentat un creixement vertiginós com a destinació cinematogràfica i, així, ha passat de 25 sol·licituds en 2015 a més de 340 en 2018, de les quals un 40 % són d’activitats publicitàries. Les possibilitats que té la ciutat per a captar gravacions o sessions fotogràfiques són moltes, una oportunitat també per a la dinamització del sector audiovisual local».

Per a maximitzar la captació de rodatges, Gómez ha destacat que «en les trobades professionals, com Cannes Lions, és clau tindre una presència destacada i, per a això, volem anar de la mà i sumar-nos a l’activitat de l’Associació de Productors de Cinema Publicitari». Així mateix, l’acord amb APCP comprén, entre altres qüestions, impulsar la visibilitat de la ciutat de València en els canals de comunicació de l’APCP, a més de participar en el fòrum World Producer Summit, al costat de destacades productores internacionals.

Durant la fira de cinema publicitari, València Film Office tindrà l’oportunitat de presentar a localitzadors i professionals d’àmbit publicitari els espais més cinematogràfics, com la Ciutat de les Arts i les Ciències, Fira València, el Port de València o el Parc Natural de l’Albufera i les platges.

«El cine, la publicitat i, cada vegada més, les sèries, obrin un ventall d’oportunitats, no solament de promoció nacional i internacional per a les destinacions, sinó també de descobrir, recórrer i gaudir de la destinació des d’una altra perspectiva. El turisme cinematogràfic està en auge. Algunes fonts estimen que més de 80 milions de turistes internacionals van viatjar a visitar localitzacions de pel·lícules, sèries o anuncis publicitaris», n’ha destacat la regidora de Turisme en funcions.

Pujar