23 de setembre de 2020 23/9/20

El trinquet de Pelayo decideix el segon finalista de la V Lliga promeses Caixa Popular

El trinquet de Pelayo decideix el segon finalista de la V Lliga promeses Caixa Popular - (foto 1)
  • Aquesta vesprada a partir de les 16.30 hores en el trinquet del Cap i Casal es completa la gran final de la competició de tecnificació de la modalitat escala i corda

La final de la V Lliga de promeses Caixa Popular es completara aquesta vesprada en el trinquet de Pelayo. Es jugara la segona semifinal d'aquesta competició de tecnificació de la modalitat d'escala i corda, partida que enfrontara a l'equip de Vicent CPV Vinalesa, Cuadrat CPV Meliana i Juan Carlos CPV Massamagrell, contra l'equip de Jesús CPV Faura, Efren CPV El Puig i Lluís CPV Algimia, primer contra quart de la primera fase. Tots dos equips tenen potencial per a arribar a la gran final com han demostrat al llarg de l'últim mes. L'equip de Vicent ha guanyat tres partides i perdut una única partida, concretament contra el seu rival de hui, però va ser una partida espectacular que es va decidir després de la igualada a 55, guanyant l'equip de Jesús de Vilamarxant en el trinquet Eusebio de Sueca. L´equip de Jesús guanya dos partides i va perdre dos partides en la primera fase.

Des del dilluns l'equip de Carlos CPV Marquesat, Guillem CPV Alginet i Oscar CPV Pobla està esperant rival en la gran final, després de guanyar la primera semifinal, per 60 a 30 en el trinquet de la Pobla de Vallbona. La gran final serà el diumenge 6 d'Octubre en el trinquet d'Alfara del Patriarca a les 11.30 hores del matí. Abans de la gran final es presentaran els equips que jugaran la Lliga Dos Caixa Popular d´escala i corda, amb la presència d'alguns dels millors jugadors de les escoles de tecnificació i Cespiva.

Pujar