elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tres germans seran jutjats per intentar matar un home i el seu gendre a València

Tres germans seran jutjats per intentar matar un home i el seu gendre a València
  • La Fiscalia sol·licita 16 anys i mig de presó per a cada acusat per dos delictes d'homicidi en grau de temptativa i un de tinença il·lícita d'armes

L'Audiència Provincial de València jutja avui tres germans acusats d'intentar matar a trets un altre home i el seu gendre, amb qui havien tingut una baralla unes hores abans en una discoteca de Massanassa, l'1 de desembre del 2018.

La Fiscalia sosté que els tres processats van anar a buscar-los amb cotxe fins al carrer de València on sabien que residien les víctimes. Ja a la via pública, en trobar-se amb ells, un dels germans va disparar contra un dels perjudicats, però la dona es va interposar i va rebre un tret en una cama.

L'acusat que havia disparat llavors li va passar l'arma de foc a un altre dels seus germans i aquest, sempre segons la versió acusatòria, va tirotejar el gendre dels cònjuges, que va resultar ferit al pit. Fins i tot va patir ferides lleus un altre familiar de les víctimes, un menor, a qui un dels projectils li va fregar i va produir una esgarrinxada.

El Ministeri Públic sol·licita dues penes de 16 anys i mig de presó per a cada acusat per dos delictes d'homicidi en grau de temptativa i un delicte de tinença il·lícita d'armes.

Pujar