elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un total de 1.177 establiments reben l’ajuda municipal dirigida als nous comerços i a la consolidació dels existents

  • El regidor delegat de Comerç i Mercats, Santiago Ballester, destaca el doble objectiu de la subvenció “destinada a afrontar despeses corrents del desenvolupament de l'activitat i millorar el mapa comercial de la ciutat”

  • La convocatòria compta amb un import total màxim d'1.597.000 euros

  • Cada establiment rebrà un màxim de 1.589,69 euros

 

El regidor delegat de Comerç i Mercats, Santiago Ballester, ha informat que l'Ajuntament de València ha resolt subvencions en concepte d'“ajudes als nous comerços i consolidació dels existents a la ciutat de València 2023 a un total de 1.177 persones responsables i propietàries d'establiments”.

Ballester ha explicat que l'import total màxim d'esta convocatòria és 1.597.000 euros, que es repartiran entre els 1.177 beneficiaris, la qual cosa implica un import màxim de subvenció de 1.589,69 euros per comerç”.

A més, el regidor ha destacat que esta convocatòria de suport als establiments “té un doble objectiu”. Per un costat, "vol ajudar a les persones responsables i propietàries de comerços de la ciutat, així com als qui inicien una nova activitat comercial, a través de la concessió d'una ajuda destinada a afrontar les despeses corrents derivades del desenvolupament de l'activitat”. I, per un altre “vol millorar el mapa comercial de la ciutat”.

Estes subvencions estan dirigides a persones físiques i jurídiques, societats limitades, cooperatives, societats civils, comunitats de béns i altres entitats sense personalitat jurídica que estiguen legalment constituïdes i que realitzen la seua activitat en establiments comercials oberts al públic situats a València, siguen persones autònomes, xicotetes empreses o microempreses.

Les ajudes municipals van destinades a la implantació de nous comerços o a la consolidació dels ja existents. En elles es contemplen despeses com el lloguer del local comercial, la implantació de sistemes de qualitat, la realització de cursos de formació per al personal, la implantació del comerç electrònic, les auditories energètiques, el màrqueting empresarial i els estudis de mercat.

Així mateix, són subvencionables la millora de la identitat corporativa, la promoció comercial, la publicitat en els mitjans de comunicació o els contractes de subministrament d'energia, entre altres.

 

 

 

Pujar