30 de novembre de 2020 30/11/20

El 'Torneig Dona i Bàdminton' celebra la seua sisena edició este dissabte en la Fontsanta

El 'Torneig Dona i Bàdminton' celebra la seua sisena edició este dissabte en la Fontsanta - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El 'Torneig Dona i Bàdminton' celebra la seua sisena edició este dissabte en la Fontsanta - (foto 2)

  Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, dissabte que ve 9 de març, des de les 10.00 hores, en el Pavelló Municipal de la Fontsanta, es disputarà la sisena edició del 'Torneig dona i Bàdminton'. Un esdeveniment de caràcter no competitiu, organitzat pel Club Bàdminton Sant Ferran València, i amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de València (FDM).

  Este esdeveniment lúdic, festiu i familiar, està obert a tota la ciutadania ja que no requerix experiència prèvia, i el que es pretén és acostar este esport al col·lectiu femení. Des de les 10.00 hores i fins a les 14.00 hores, es jugaran diversos partits curts organitzats per nivells en les modalitats de dobles femení i dobles mixt. La inscripció al torneig és gratuïta i l'únic requisit és portar sabatilles de sola blanca i roba còmoda.

  Cal recordar que, amb motiu d'homenatjar el Dia Internacional de la Dona, la setmana passada es va poder gaudir de l'esdeveniment 'Va de dona 2019', on les dones van ser les protagonistes de l'esport pilotari. A més, en la presentació de l'esdeveniment es va posar l'accent principalment en el paper de la dona en la pilota, així com destacar l'esforç realitzat per elles per a aconseguir la paritat en este esport.

  També la setmana anterior, es va poder gaudir de la projecció del documental 'Campiones sense Límits' en la Filmoteca de València, en el qual es tracta la discriminació a la qual s'enfronten les dones esportistes, així com a les traves i obstacles que han de sortejar per a triomfar en les seues disciplines.

  Pujar