28 de febrer de 2020 28/2/20

El tardeo es consolida a València i els locals s'adapten a aquest nou costum

El tardeo es consolida a València i els locals s'adapten a aquest nou costum - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El tardeo es consolida a València i els locals s'adapten a aquest nou costum - (foto 2)

  El tardeo ja s'ha consolidat a la ciutat de València amb nombrosos locals que obrin les seues portes una mica més prompte per a ampliar la seua oferta d'oci a nous públics, noves franges horaris, nous temps,…

  Una de les opcions que està calant és el *tardeo *remember enfocat a un públic que vol gaudir de la música dels 90s i els 2Mil en un horari més concorde a les seues obligacions familiars i laborals.

  Aquest *tardeo ha canviat la filosofia de nombrosos clubs d'oci que han optat per buscar un públic més adult -encara que els joves també es van incorporant a aquesta moda- que acaba de menjar i que busca allargar la bona companyia amb els amics amb bona música, bon ambient i una copa recordant i ballant temes que van omplir les discoteques valencianes en les últimes dècades del segle XX.

  Bona prova d'això va ser l'aniversari del dj Víctor Pérez, que en els 90s va ser responsable de Contrasenya Rècords, dj resident en The Face, Pacha València i en l'actualitat director artístic i Dj resident dels 90s & 2Mil Homenatge a la ruta que va celebrar una pre-party a la sala Xxl Xtralarge aquest passat dissabte dins de la gira celebraran fins al festival que se celebrara el dia 11 de juliol en la Marina de València i el 25 de juliol a Benidorm.

  La festa va reunir a més de 40 djs en una sessió en la qual va sonar el millor *remember de la dècada daurada de les discoteques valencianes gràcies a Caco (The Face /Pacha Vlc. Arturo Roger (ACTV), Los Gemelos (Puzzle); Jose Coll (Arabesco); Jesús Brisa (Espiral); José Conca (Chocolate); Kike Jaén (NOD); Nacho Ortiz (The Face), Mónica X, Tanya Bayo, Alcia Dc, Mis Rosse y la actuación de Josephine Swett’s. Soto (Pirámide), Spinte (Ku Manises) i Luis Bonias (Puzzle)...

  Pujar