elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Suspesa l'Ofrena fallera prevista per a aquest diumenge: “Volíem que tornara el sentiment faller a tots els casals”

Suspesa l'Ofrena fallera prevista per a aquest diumenge: “Volíem que tornara el sentiment faller a tots els casals”
  • La convocatòria, que partia d'un conegut indumentarista, ha causat un gran enrenou el que ha obligat l'organitzador a suspendre-la

La Marxa Fallera convocada per a aquest diumenge a la ciutat de València, finalment no se celebrarà. Després d'anunciar-se la seua celebració han sigut moltes les veus que han desacreditat aquest esdeveniment en considerar que anava en contra de les mesures sanitàries actualment vigents. Un al·luvió de crítiques que ha fet que l'organitzador opte per cancel·lar-la.

“Volíem que tornara el sentiment faller a tots els casals, que la gent deixara a un costat tot el mal que aquesta pandèmia està causant i per un moment recordara el que eren les Falles abans del Covid” explica en un comunicat l'organitzador, qui lamenta la reacció dels veïns.

En una escrit, en el qual es mostra especialment crític amb aquells sectors que han titllat d'irresponsable la convocatòria, s'explica que la cita anava a seguir les mesures necessàries per a evitar contagis: llista de participants tancada, files de no més de tres persones, distància de seguretat i màscara.

En aquest sentit, el convocant defensa que l'Ofrena no era “una crida al món faller perquè se sumaren totes les persones que volgueren” sinó que existia un límit de participants. “Ningú que no estiguera en la llista podria afegir-se a ultima hora”.

Malgrat tot això, finalment no s'ha decidit no celebrar-la per a evitar un major conflicte entre el sector i els veïns de la ciutat de València.

Pujar