12 de juliol de 2020 12/7/20

Nau Social: oberta la matrícula gratuïta en els tallers d’art per a xiquetes i xiquets de 10 a 12 anys

Nau Social: oberta la matrícula gratuïta en els tallers d’art per a xiquetes i xiquets de 10 a 12 anys - (foto 1)
  • Les sessions comencen el pròxim dimarts, dia 12, al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València i les inscripcions es poden realitzar fins a dilluns 11

La Fundació General de la Universitat de València ha obert la matrícula dels tallers d’art destinats a xiquetes i xiquets entre 10 i 12 anys, dins del marc del programa Nau Social, que en els dos últims cursos acadèmics va desenvolupar el projecte Art i Ment. Els reptes d’aquest programa per a enguany és treballar i consolidar la concentració, la motivació i les destreses manuals dels infants.

El programa Nau Social està liderat pel Laboratori d’Experiència Estètica i Integració Social del Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València, que naix aquest curs de la mà del Màster Universitari d’Integració Psicològica en Àmbits Socials (MIPAS), de l’Institut IDECART (Institut per a la Investigació i Desenvolupament dels Processos de Creació i Artteràpia) i del Màster d’Artteràpia de la UPV, amb el suport de la Fundació General de la Universitat de València i de Caixa Popular.

El laboratori vol donar continuïtat al programa NAU SOCIAL que en els seus dos últims cursos acadèmics va desenvolupar el projecte ART I MENT. A través de tallers de música i art es van obtindre resultats molt satisfactoris en els objectius marcats. Concentració, motivació i destreses manuals són alguns dels reptes per al curs 2019/2020. Aquesta edició està destinada a xiquetes i xiquets de 10 a 12 anys.

La programació dels tallers d’art comença el dimarts, 12 de novembre, al Centre Cultural La Nau (Aules Seminari), a les 17:30 hores, i el període de matriculació (gratuïta) roman obert fins al pròxim dia 11 a través de l’enllaç https://events.fundacio.es/o/27

La documentació requerida per a completar el procés de matrícula es pot lliurar a l’oficina de la Fundació General de la UV (Amadeu de Savoia, 4) en horari d'11 a 13 hores.

Més informació:

https://www.uv.es/cultura/artiment

Universitat de València

Universitat de ValènciaEntrar en el especial
Pujar