19 de setembre de 2020 19/9/20

S'habiliten noves urnes digitals per a emetre el vot en DecidimVLC

S'habiliten noves urnes digitals per a emetre el vot en DecidimVLC - (foto 1)
  • La ciutadania pot votar les propostes fins diumenge que ve dia 30

La regidora de Govern Obert, Participació, Acció Veïnal, Transparència i Auditoria Ciutadana, Neus Fábregas Santana, ha votat este matí en DecidimVLC, a través de les noves urnes digitals que s'han habilitat per a facilitar la votació entre la ciutadania.

Les urnes digitals s'han posat en marxa per a facilitar la votació 'física' d'aquelles persones que no estiguen familiaritzades amb les noves tecnologies i preferisquen emetre el seu vot d'esta manera més presencial. Estes urnes s'han habilitat en Patraix, Benimaclet i Arrancapins durant el dimarts i el dijous i en Nou Moles, Benicalap, Amistat, el dimecres i el divendres.

Neus Fàbregas ha posat l'accent que, «des d'este Ajuntament volem fomentar i articular, de la millor manera possible, les demandes, lluites i projectes de les entitats i col·lectius socials amb implantació a la ciutat, de manera que la seua labor es reflectisca en les polítiques municipals». Per la seua part, María Oliver ha destacat que «amb iniciatives com DecidimVLC volem codissenyar la ciutat de València entre l'administració i el teixit social de la ciutat».

La votació de les propostes de projectes d'inversió pot realitzar-se de forma digital, a través de la web https://decidimvlc.valencia.es/. També, a través de la col·laboració de les entitats ciutadanes es podrà exercir este vot en els Punts de votació que apareixen especificats per districtes, amb els seus respectius horaris i adreces, en esta web. En esta consulta ciutadana poden participar totes les persones empadronades a la ciutat en el moment de la inscripció, independentment de la seua nacionalitat, majors de 16 anys. Com a novetat en esta quarta edició, els pobles de València (del nord, de l'oest i del sud), atenent a la seua singularitat, tenen pressupost propi.

Els Pressupostos Participatius d'Inversions són una eina que l'Ajuntament de València posa a la disposició de la ciutadania perquè puga involucrar-se en la presa de decisions, respecte a l'execució d'una part del pressupost municipal destinat a realitzar inversions.

Pujar