21 de setembre de 2020 21/9/20

La Setmana Santa Marinera es promociona

La Setmana Santa Marinera es promociona  - (foto 1)
  • Amb 3.600 llibres, 16.000 guies professionals i 3.000 cartells

MÉS FOTOS
La Setmana Santa Marinera es promociona  - (foto 2)
La Setmana Santa Marinera es promociona  - (foto 3)

Les publicacions oficials de la Setmana Santa Marinera per a enguany són 3.600 llibres, 16.000 guies professionals i 48.000 quadríptics desplegables (16.000 en valencià, 16.000 en castellà i 16.000 en anglés). A més, «també s'han introduït 3.000 cartells per a fer promoció interna», ha explicat el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset.

El regidor de Cultura Festiva ha destacat que «enguany també es col·locaran cartells en els mupis, ja que l'any passat va tindre uns resultats molt positius per a la promoció interna, perquè la ciutadania conega la gran varietat d'activitats que s'oferixen a la ciutat» . «A més també es pot trobar la informació en versió digital en la pàgina web de l'Ajuntament de València i en la seua aplicació oficial», ha afegit.

En els quadríptics, que enguany s'han publicat 18.000 més que l'any passat, es pot trobar la informació dels actes col·lectius, com per exemple la descripció, el recorregut i la ubicació de cadascun d'ells. D'altra banda, els llibres proporcionen el programa complet dels actes, la ubicació de les imatges i la memòria d'activitats de la Junta Major. Així mateix, les guies recullen informació variada sobre esta festivitat, com per exemple: una ressenya sobre els barris de la Setmana Santa Marinera; actes de cadascuna de les germanors, corporacions o confraries; l'explicació de l'entorn urbanístic i mapa dels recorreguts, així com la gastronomia típica d'estes festes.

El president de la Junta Major de la Setmana Santa Marinera de València, Francisco Carles Salvador, ha assenyalat que «es continua treballant des de la Junta Major perquè cada vegada siga més coneguda esta festa, tant dins de la ciutat com per als turistes que visiten València eixes dates». «També s'està treballant per a aconseguir que esta festa siga declarada festa d'interés turístic nacional».

D'altra banda, el Secretari General de la Junta Major de la Setmana Santa Marinera, Sergio Bordes, ha explicat que la presentació en societat d'estes publicacions es faran demà en l'Ateneu Musical del Port a les 20.00 hores. «Este cicle de festivitats començarà el 9 de març en la Parròquia de La Nostra Senyora del Rosari amb el concert d'inici de Quaresma, i el 29 de març en la Parròquia La Nostra Senyora dels Àngels, el pregó anunciador de la Setmana Santa Marinera», ha destacat.

Fuset ha aprofitat per a «animar tant la ciutadania com els turistes al fet que visiten el Museu de la Setmana Santa Marinera, que va ser reformat el mes de juny passat i ha tingut un gran augment de visites».

Pujar