29 de novembre de 2020 29/11/20

Segueix en estat greu el conductor que es va estampar brutalment en Gran Via Fernando el Catòlic

Brutal accident en la Gran Via Fernando el Catòlic
Brutal accident en la Gran Via Fernando el Catòlic

    El conductor que va causar aquest diumenge a la nit un brutal accident en la Gran Via Fernando el Catòlic de València està en estat molt greu. Segons ha pogut saber elperiodic.com, l'home segueix en la unitat de Reanimació de l'Hospital La Fe de València i es tem per la seua vida.

    La veritat és que l'accident va ser d'una gran brutalitat, tal com es pot comprovar per les imatges que van recollir alguns dels testimonis. El conductor es va estampar contra una zona enjardinada d'un edifici, ni més ni menys, que a 186 km/h. Però abans, va xocar contra diversos cotxes, va esfondrar arbres, va arrancar una palmera, es va estampar contra un fanal i va eixir volant durant uns segons.

    De fet, el baluern va ser tal que molts veïns van arribar a pensar que es tractava d'una explosió. Prova de l'esglai està la reguera de restes del vehicle que van quedar escampats en la carretera i el motor de l'automòbil va eixir disparat i es va estampar contra el cristall d'un local, en la planta baixa d'un edifici. En el forat que va deixar cap fins i tot una persona.

    Pujar