elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sara Larrazábal visita la parada nº 14

Sara Larrazábal visita la parada nº 14
  MÉS FOTOS
  Sara Larrazábal visita la parada nº 14 - (foto 2)
  Sara Larrazábal visita la parada nº 14 - (foto 3)
  Sara Larrazábal visita la parada nº 14 - (foto 4)

  Del 14 al 19 de març una nova parada de flors se sumarà a les 13 parades que tradicionalment trobem en la Plaça de l'Ajuntament. Esta parada 14 està preparant-se per a fer les delícies de tots els visitants que durant la setmana fallera vulguen conèixer la Falla Municipal Infantil. I és que de la mà de la signatura "Cap de suro" podrem conèixer tots els detalls que emboliquen el món de les flors.

  Ahir va ser Sara Larrazábal, Fallera Major Infantil de València, la que va aportar el seu granit d'arena a este projecte en acudir al costat de la seua Cort d'Honor i formar part d'un xicotet taller en el qual es van convertir en artistes preparant cadascuna la seua figura que formarà part de la composició final.

  En la visita van poder comprovar que ens espera una "Paradeta de flors" molt didàctica com acostumen a ser tots els projectes d'esta signatura. A més cal destacar que per a este projecte s'estan emprant materials sostenibles (una de les bases del concurs) quedant l'ús de suro reduït al mínim, la fusta i el cartó pedra guanyen protagonisme.

  Són moltes les innovacions i novetats que es van a tractar d'implementar. Així doncs s'intentarà que la falla tinga olor, com correspon a tota parada de flors, i tots els visitants podran interactuar i jugar amb ella utilitzant codis MIDI on es tindrà accés a molta informació de cada tipus de flor que podrem trobar a més de resoldre preguntes que es plantejaran.

  La signatura "Cap de Suro" està totalment bolcada en este projecte i mostra una gran il·lusió per debutar en la Plaça de l'Ajuntament. Ja solament queda esperar a la nit del 14 de març per a veure el resultat final.

  Pujar