elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Sant Silvestre inunda València de solidaritat i festa

La Sant Silvestre inunda València de solidaritat i festa
  • No han faltat les disfresses -alguns d'ells molt divertides- en aquesta tradicional cita esportiva

Galeria de fotos
Carrera Sant Silvestre València 2019
Carrera Sant Silvestre València 2019

Esport, solidaritat, diversió, festa… són molts els motius que porten a milers de persones a calçar-se cada Nadal les sabatilles per a eixir a córrer. Diferents motius però una mateixa fi: acomiadar l'any de la millor manera possible.

I així ho hem pogut veure aquest dilluns a la vesprada a València, on milers de veïns, turistes i gent d'altres localitats i pobles s'han donat cita en la capital del Túria per a participar en la tradicional Sant Silvestre que se celebra cada 30 de desembre.

Pare Noels, superherois, astronautes, caixes de regal errants, pingüins i altres “ens” de difícil identificació han participat en aquesta carrera. El principal, anar disfressats.

Els corredors han partit de l'Estació del Nord, passant per Guillem de Castro, Blanqueríes, Passeig Ciutadella, Plaza Amèrica, Navarro Reverter, Carrer de La Paz, i Carrer de Sant Vicent Màrtir, fins a aconseguir la meta situada en la Plaça de l'Ajuntament.  Unes 17.000 persones han volgut acomiadar aquest 2019 així, recorrent els poc més de cinc quilòmetres que té el recorregut.

La carrera tenia dues modalitats, una competitiva i una altra que no, però idèntic component solidari, ja que l'import íntegre de les inscripcions es destina a la AFAV, l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de València.

La Sant Silvestre Popular Valenciana, organitzada de manera conjunta per l'Ajuntament de València i la Fundació Esportiva Municipal, és una cita fixa en el calendari de la nostra ciutat i imprescindible en les dates nadalenques.

MÉS FOTOS
La Sant Silvestre inunda València de solidaritat i festa - (foto 2)
La Sant Silvestre inunda València de solidaritat i festa - (foto 3)
La Sant Silvestre inunda València de solidaritat i festa - (foto 4)
La Sant Silvestre inunda València de solidaritat i festa - (foto 5)
La Sant Silvestre inunda València de solidaritat i festa - (foto 6)
Pujar