29 de novembre de 2020 29/11/20

La nit de Sant Joan plena les platges de València

La nit de Sant Joan plena les platges de València - (foto 1)
  • Les fogueres van omplir durant la nit del diumenge tota la costa valenciana

Galeria de fotos
València - Nit de Sant Joan
València - Nit de Sant Joan
MÉS FOTOS
La nit de Sant Joan plena les platges de València - (foto 2)
La nit de Sant Joan plena les platges de València - (foto 3)
La nit de Sant Joan plena les platges de València - (foto 4)
La nit de Sant Joan plena les platges de València - (foto 5)
La nit de Sant Joan plena les platges de València - (foto 6)

Amb l'arribada de l'estiu i la calor, arriba també la celebració de la qual per a molts és la nit més màgica de l'any, Sant Joan. Una festa que cada any compta amb un major índex de participació entre els valencians i en la qual els diferents municipis es bolquen oferint diferents activitats.

Enguany no podia ser d'una altra manera, i amb una meteorologia que va acompanyar durant tot el diumenge van ser milers els valencians que van omplir des de les primeres hores de vesprada les diferents platges de la ciutat de València.

Fogueres, música i il·lusió van ser alguns dels factors que no van faltar en cap de les platges que banyen la capital del Túria, en les quals se l'Ajuntament de València havia habilitat un dispositiu especial perquè la nit es desenvoluparà sense incidents.

En total, durant la nit van estar en servei 268 efectius de la Policia Local, entre les zones Nord i Sud, als quals se sumaran 9 comandaments de Bombers amb el suport de 25 voluntaris de Protecció Civil. A més, es va habilitar un servei sanitari de 5 postes distribuïdes entre la Malva-rosa i el Cabanyal les quals van romandre obertes fins a les 5 de la matinada per a atendre qualsevol urgència.

 

Pujar